PŘEKYSELENÍ ORGANISMU, naše pH je důvod a příčina všech nemocí

26.01.2014 21:10

Šokuje vás, proč vznikají nemoci. Kvůli tomuto jsme nemocní: překyselenost organismu

 

Proč jsme nemocni? Zajímavá otázka,kterou si určitě položil téměř každý z nás. Příčina vzniku chorob je však odhalena. Americký biochemik dr. Robert Young na základě výzkumu přišel k zajímavému závěru. Svým opodstatněným tvrzením však šokoval veřejnost.

 

Po 25 letech výzkumu lidského těla v rovině lidských buněk přišel dr. Robert Young na překvapující zjištění. Tvrdí, že ve skutečnosti neexistuje více chorob, ale jen jedna nemoc - překyselenost organismu. Jak dále vysvětlil, život člověka je závislý na rovnováze mezi kyselinami a zásadami v organismu, přičemž na měření kyselosti tekutin se používá stupnice pH v intervalech 0-14. Pokud má člověk více než 7.00, má zásadité hodnoty, pokud méně, tak kyselé.

 

Může za to jídlo

A co způsobuje kyselost a zásaditost organismu? Potrava. Po konzumaci potravin a následném trávení zůstává v organismu odpad, který je kyselý nebo zásaditý. Záleží to od minerálních látek, které se v daném jídle nacházejí.

 

Tyto potraviny jsou kyselé a zásadité

Jak se uvádí na portálu Voxvictims.com, mezi kyselé a zásadité jídla patří:

 

Kyselé potraviny:

 produkty živočišné výroby (maso, vejce, mléčné výrobky atd..),

zpracované jídla, výrobky s obsahem droždí, obiloviny, pšeničné výrobky, kvašené

potraviny, umělá sladidla, cukr (i fruktózy v ovoci), tak jistě alkohol, káva, černý čaj,

čokoláda, sycené minerálky.

 

Zásadité (alkalické) potraviny :

zelenina, avokádo, rajčata, kyselé citrusové plody (sice mají kyselou chuť, ale po rozkladu zanechávají zásaditý odpad), klíčky obilovin, luštěnin, ořechů a semen.

 

Pozor na negativní myšlenky Budete se divit, ale stres či hněv také fyzicky ovlivňují organismus. Negativní myšlenky vyvolávají produkci kyseliny chlorovodíkové, což je vysvětlením, proč lidé, kteří jsou nervózní, trpí žaludečními problémy.

 

Jak udržuje tělo rovnováhu mezi kyselinami a zásadami ?

Zdravý člověk má krev s hodnotou 7.365, ale jakmile klesne jen o 0.1 pH, jde o kritickou hodnotu a tělo umírá. Aby tělo udrželo rovnováhu mezi kyselinami a zásadami, buď jejich vylučuje, nebo odstraňuje. Jak se uvádí: pokud nemá dostatečné zdroje na to, aby se jich zbavilo, uloží je v bezpečných místech, aby nemohlo dojít k bezprostřednímu poškození životně důležitých orgánů, což jsou tukové tkáně. Tak vytvoří izolaci mezi kyselinami a důležitými orgány, takže pokud se chceme zbavit tuku, je třeba se zbavit v první řadě kyselin v těle.

Takto vznikají zdravotní problémy .

Pro eliminování kyselin, by mělo naše tělo obsahovat dostatečné množství minerálních látek. Buď je nemá, musí je zajistit z jiných zdrojů než kosti, nehty, cévy atd… Tak vznikají zdravotní problémy, jako je osteoporóza, či vysoká hladina cholesterolu.

Pokud organismus použije vápník ze stěn žil pro neutralizaci v krvi, tělo vyprodukuje množství cholesterolu, který působí jako ochranná vrstva proti kyselině na stěnách žil. Bez cholesterolu by kyseliny rozleptali stěnu žil. Konzumace množství kyselé potravy, že je ochranná vrstva tlustší, čímž se ucpou cévy a tělo je vystaveno riziku infarktu. Kašlete na tablety, cholesterol si můžete snížit i alkalickým životním stylem. Pokud vás např. pálí žáha, také to neřešte léky, ale doplňte tělo o chybějící zásady.

 

Za rakovinu si můžeme sami.

Podle Dr. Roberta Yonga si vytváříme rakovinu sami. My můžeme za to, že rakovinou onemocníme. Pokud klesne pH hodnota krve na 7.3 – 7.2, znamená, že tělo nemá odkud čerpat alkazující prostředí, pro svou existenci potřebuji kyselé prostředí, což vysvětluje že si rakovinu můžeme sami vyvolat.

 

Nemoci a symptomy z překyselení organismu

 

Počáteční symptomy: akné, nervozita, bolesti ve svalech a kloubech, studené ruce a chodidla, závratě, málo energie, alergie z jídla, hyperaktivita, záchvaty paniky, menstruační bolesti, nízká sexuální energie, zadržování vody v těle (otoky nohou a rukou), pálení žáhy, průjem, zácpa, horký nebo silně zapáchající moč, mírné bolesti hlavy, zrychlený dech, zrychlené nebo nepravidelné bušení srdce, bílý jazyk, hleny, ucpaný nos, kovová chuť v ústech.

 

Středně pokročilé symptomy: opary (herpes), deprese, ztráta paměti, ztráta koncentrace, migrény, nespavost, narušené vnímání (čich, chuť, zrak, sluch), astma, bronchitida, senná rýma, bolesti uší, kopřivka, otoky, virové infekce (chřipka, rýma), bakteriální infekce (stafylokok, streptokok), plísňové infekce (candida, vaginální plíseň, plíseň mezi prsty na nohou), impotence, zánět močového mechôra a trubice, gastritida (žaludeční katar), zánět střev (kolika), intenzivní vypadávání vlasů, lupénka, koktání, necitlivost a brnění v prstech,

zánět nosních dutin.

 

Pokročilé symptomy: schizofrenie, poruchy učení, roztroušená skleróza, revma, leukémie, tuberkulóza, rakovina.

Jako Dr.. Robert Young zjistil, pokud tělo odkyselovat, zdravotní problémy zmizí. Můžete se zbavit nemocí jako AIDS, revma, alergie, migrény, akné, ztráty vlasů, chřipky, rýmy a jiných.

 

Pokud máte bolesti, jste překyselení

Ve skutečnosti vlastně člověk nebývá nemocný, jen má někdy určité projevy, které jsou způsobeny překyselením organismu. Jde jen o ochrannou reakci těla bránit se před účinkem kyselin. Každý zánět či bolest, kterou trpíte, není bez překyselení organismu.

 

Pokud chcete zjistit, jakou hodnotu pH má vaše krev, moč, port, sliny či slzy, můžete si je snadno změřit pomocí pH indikátorových proužků. Měly by mít hodnotu pH nad 7.2, což znamená, že je vaše tělo zásadité. Pokud ne, můžete mít překyselený organismus ...